ITB Club

zold_580x415px.jpg
Forrás: ITB

Áprilisi Club: Nem a papírra van szükség, hanem a rajta lévő információra!

Okozott már gondot Önnek a papíralapú dokumentumok tárolása? Keresgélt már napokig egy évekkel korábbi szerződést, számlát, fotót, videót vagy hanganyagot? Sok idejét veszi el az akták rendezgetése, lefűzése? Került már időzavarba, amikor a könyvelőnek számlákat és más iratokat kellett eljuttatni? Vagy jó lett volna hitelesített formátumban eltárolni a parkolócédulát a telefonban?


Ha a fenti kérdésekre „igen” a válasz, akkor nagy segítséget jelenthetne a mindennapokban egy hitelesített elektronikus dokumentumkezelő és archiváló rendszer. Ez a megoldás viszont többnyire drága, bonyolultan kezelhető és nem minden esetben váltja ki az eredeti, papíralapú dokumentumokat.

Egy magyar fejlesztésű rendszer újszerű megközelítésben, a mobil- és felhőalapú technológiákat ötvözve kínál megoldást a fenti problémákra. Ha szeretne többet is megtudni az ilyen rendszerek működéséről, előnyeiről és különféle iparági felhasználási lehetőségeiről, vegyen részt az áprilisi ITB Clubon! A rendszert fejlesztő Do-Q-Ment vezetője, Hortobágyi Ágoston mellett Kocsis Zsolt (EY), Izbéki Csaba (IBM) és Szeitl Róbert (ADECCO) osztják meg tudásukat és tapasztalatukat az eredeti dokumentumok tárolásáról és előkereséséről, az egyszerű és költséghatékony számlaküldésről és sok más, a hitelesített dokumentumkezeléssel kapcsolatos kérdésről.

A felhőalapú, zöld archiválási megoldást a klubra érkező meghívott vendégeink maguk is ingyenesen használhatják 3 hónapig, legyen szó akár a cég és az ügyfelek közötti papírmentes kommunikációról, akár magánemberként való felhasználásról.

 

Helyszín: BABEL (Budapest V. ker., Piarista köz 2.)

Időpont:2017. április 11., 9–11 óra

Meghívott vendégeinknek a részvétel díjtalan. A meghívóval nem rendelkezők részvételi díja 50 ezer forint + áfa.

Kapcsolódó videók

ITB Club április: A papírmentes irodáké a jövő

Viszlát, papírpazarlás!

Hulladék nélkül könnyebb, jobb

Hogyan lehet hitelessé tenni az elektronikus dokumentumot?

Online vagy személyesen?

Viszlát, sérült vagy elveszett papírok!