ITB Club

2018_06_580px.jpg
Forrás: ITB

Júniusi Club: Információbiztonság nem csak nagyoknak

Bizonyos értelemben sokat köszönhet az információbiztonsági szakma a tavalyi zsarolóvírusoknak, a Wanna-Cry-nak és a NoPetyának. A villámgyors, tömeges és pénzben jól kifejezhető károkat okozó fertőzések áttörték az üzleti vezetők és a tömegmédia ingerküszöbét.

Az IT-biztonság beszédtéma lett, és olyan vállalkozások is kezdték komolyan venni a védekezést, akik eddig legyintettek a figyelmeztetésekre. A lehetőség azonban felelősséget is jelent az IT-biztonsággal foglalkozók részére. A megváltozott felhasználási szokások (felhő, mobilitás), a rendkívül gyorsan mutálódó kártevők, a szaporodó célzott támadások miatt a hagyományos védekezési módszerek, mint a határvédelem vagy a vírusirtás önmagukban már nem elegendőek.

Mit mutatnak a nemzetközi és hazai trendek, milyen támadásokra kell készülni? Milyen veszélyes fenyegetik majd leginkább a cégeket? Hogyan tud ezek ellen védekezni egy szűkös erőforrásokkal gazdálkodó kisvállalat? Létezik-e egyetlen jó megoldás? Hálózatvédelem vagy végpontvédelem? Ezekre a kérdésekre is keresi majd a választ a júniusi ITB Club két meghívott előadója, Papp László, a Gartner magyarországi igazgatója és Gölcz Dénes, a Panda Security Hungary ügyvezető igazgatója, hogy utána vendégeink közösen vitassák meg az elhangzottakat.

Itt jelentkezhet

Időpont: 2018. június 12., 9:00–11:00

Helyszín: KIOSK (Budapest, Március 15. tér 4.)

Meghívott vendégeinknek a részvétel díjtalan. A meghívóval nem rendelkezők részvételi díja 50 ezer forint + áfa.

Kapcsolódó videók:

ITB Club június: Információbiztonság nem csak nagyoknak

ITB Club június: Mennyit ér az IT-biztonság?

Ilyen volt a júniusi ITB Club