ITB Club

2016_01
Forrás: ITB

Januári Club: Megtartom! Felméretem! Levadász(tat)om!

Évkezdéskor mindig előtérbe kerülnek olyan kérdések, amelyekkel kötelező foglalkozni egy cégvezetőnek. A legtöbb cégnél most folyik a tervezés, most alakulnak az üzletfejlesztési irányok, most elemzik a különféle piaci trendeket, és gondolkodnak azon, honnan szerezzenek új munkatársakat, hogyan tartsák meg a régieket.

Aztán ott van a következő kérdés, hogy vajon a biztosnak hitt, jó munkatársak megmaradnak a cégnél? Talán ez utóbbi kérdéskör a haza ICT-társadalom egyik legégetőbb problémája. Különféle statisztikák szerint több tízezer ember hiányzik az ICT-munkavállalók közül. Vagyis verseny van a legjobbakért. Évről évre változik, hogy abban az adott évben mi számít éppen keresett pozíciónak, kurrens szakértelemnek.

Erre a helyzetre hogyan készülnek föl a cégek? Van ilyen stratégiájuk? A megtartásra, a motiválásra, újak munkatársak behozatalára? Felmérik azt a lehetőséget, hogy a kritikus munkavállaló elhagyja a céget?

Az ITB Club évindító rendezvényén Palencsár Miklós business mentor, nemzetközi stratéga, a 3B Systems vezetője kalauzolja  végig a résztvevőket a fenti kérdéseken.

Időpont: 2016. január 19. 9-11 óra

Helyszín: KIOSK (Budapest, Március 15. tér 4.)

Az ITB Club januártól jelentősen megújult formában – lényegesen interaktívabb és „tévésebb” formában, nem elveszítve „meghitt” klub jellegét – várja a vendégeket.

Meghívott vendégeinknek a részvétel díjtalan. A meghívóval nem rendelkezők részvételi díja 50 ezer forint + áfa. 

Kapcsolódó videók

2016 januári ITB Club – Hogyan tartsuk meg beosztottainkat az ICT iparágban?

2016 januári ITB Club – Így látják a cégek

2016 januári ITB Club – Az utca emberét kérdeztük

2016 januári ITB Club – Nincs ember a piacon