ITB Club

2013_11_420
Forrás: -

Novemberi club: Üzleti pszichológiai beszélgetés az Infotéren 3B-ben

Érdekes, tanulságos és mindenképp egyedülálló beszélgetés résztvevői lehetnek vendégeink november 7-én, az Infotér konferenciára kihelyezett ITB Club rendezvényünkön.


 

 

Azt ma már mindenki látja, hogy a még élénken az emlékeinkben élő gazdasági válság beköszönte óta a pszichológia milyen rohamos gyorsasággal épül be az üzleti élet különböző területeinek működésébe. Bár e tudománynak mindig helye volt életünkben, de amikor a piacok összeomlanak és a kereslet drasztikusan visszaesik, akkor az emberi psziché működésének ismerete a túlélés, illetve az újraépülés záloga lesz.

 

Szokás a pszichológiáról általánosan beszélgetni, de az üzleti pszichológia már ritkább téma, hiszen speciális szaktudást, és ami még fontosabb, speciális, üzletből merített tapasztalatokat és azok rendszerezését kívánja meg. Efféle rendszereket nem is túl sűrűn alkotnak, és ha mégis, akkor sem Európában.

A Palencsár Miklós business mentor nevéhez fűződő 3B (Behaviour Based Business) elméletet, annak embertípus-beazonosító rendszerét idén ismerhették meg az üzletemberek itthon. Novemberben jelenik meg egy olyan üzletfejlesztési szoftver, mely a 3B elméletre épül. A 3B az alapvető embertípus-beazonosításon túlmenően üzleti stratégiai kérdésekben is támogatást nyújt alkalmazóinak, sikerre leginkább emiatt számíthat.

 

– Melyek jelenleg az üzleti pszichológiai trendek a világban?

– Milyen viselkedésformák sikeresek ma a nemzetközi és a hazai menedzservilágban?

– Milyen viselkedési formák sikeresek a hazai és nemzetközi politikában

– Milyen típusú üzleti stratégiák lesznek hatékonyak 2014-ben?

 

Többek között ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat a 3B rendszer, illetve a meghívott szakemberek segítségével.