ITB Club

2019_12_nyito_870px.jpg
Forrás: ITB

Decemberi Club: Mit hoz az 5G?

Jön az év vége és ezzel együtt az Ericsson Mobilitási Jelentés is. Idén is az ITB Clubon debütál a mobil-adatforgalom alakulását bemutató, vezető iparági kutatás, amely részletes és pontos mérési eredmények és elemzések alapján ismerteti a globális trendeket.

A legfrissebb Mobilitási Jelentésből az ITB Club tagjai és meghívott vendégei megtudhatják, milyen változásokat hoz majd az emberek, a vállalatok és az iparágak életében a vártnál is gyorsabban terjedő 5G. Az Ericsson másik, decemberben megjelenő jelentéséből, a 10 Legfrissebb Fogyasztói Trendből pedig azt tudhatjuk meg, hogy a tech­noló­giai változások hogyan és miként alakítják majd át az életünket, a mindennapjainkat.


Ahogyan az elmúlt években mindig, ezúttal is Jakab Roland, az Ericsson regionális igazgatója ismerteti a két jelentést és lesz beszélgető partnerünk a témában. A vállalatnak jelenleg 76 kereskedelmi 5G-megállapodása van és 23 élő 5G-hálózatot működtet, így arról is hallhatunk majd, hogy a gyorsan piacra lépő szolgáltatók miként készültek föl, hogyan álltak át az új technológiára, és milyen tapasztalatokat szereztek a bevezetés óta.

Időpont: 2019. december 13., 9:00–11:00
Helyszín: KIOSK (Budapest, Március 15. tér 4.)

Meghívott vendégeinknek a részvétel díjtalan.
A meghívóval nem rendelkezők részvételi díja 50 ezer forint + áfa.