ITB Club

2019_11_club.jpg
Forrás: ITB

Novemberi Club: Üzleti innováció biztonsági rések nélkül

Már megszokhattuk, hogy minden informatikai újítás egyúttal új kockázatokat, biztonsági kihívásokat is jelent. A számítógépes kártevők után a mobilokat célzó fenyegetettségekkel is szembe kell nézni – a mobiltechnológia és az IoT megint csak új, eddig ismeretlen frontot nyit. Ki gondolta volna, hogy a videokamerák, a hűtőgépek vagy éppen az autók fognak biztonsági kockázatot jelenteni, ha egyszer a hálózatra kötik őket?

Kihívást jelentenek már maguk a puszta számok is. 2018-ban 8,4 milliárd összekapcsolt eszköz működött a világban, de ez a szám már jövőre várhatóan 20 milliárdra nő. Ráadásul itt nem háttértárral és memóriával jól ellátott okostelefonokról és számítógépekről van szó, hanem olyan eszközökről, amelyeknél eddig még csak fel sem merült az információbiztonság iránti igény. Az új technológiák és megoldások hatékonyabbá és kényelmesebbé teszik az információáramlást, ám ennek árnyoldalaival is foglalkoznunk kell.


Milyen információtechnológiai és üzleti kihívások elé állítja mindez a cégeket? Hogyan óvjuk meg a vállalatunk és ügyfeleink adatait az összekapcsolt világban? Az ITB Club novemberi rendezvényén ezekre a kérdésekre is választ keresünk meghívott előadóink, Gölcz Dénes, a Panda Security Hungary ügyvezető igazgatójának és dr. Szakál László, a Capture vezetőjének segítségével.

Időpont: 2019. november 12., 9:00–11:00
Helyszín: KIOSK (Budapest, Március 15. tér 4.)

Meghívott vendégeinknek a részvétel díjtalan.
A meghívóval nem rendelkezők részvételi díja 50 ezer forint + áfa.