ITB Club

2020_11_itelligence_nyito_870px.jpg
Forrás: ITB

Novemberi ONLINE Club: SAP S/4HANA és a ­KONVERZIÓ – Új generáció a vállalat­irányítási rendszerekben

A fejlődés vonatára vagy felszáll valaki, vagy azt kockáztatja, hogy az elgázolja. Az SAP kínálatában az S/4HANA jelenti az új generációt.


Nem véletlen, hogy nem R/4-nek hívják: az S/4HANA az utóda, de nem továbbfejlesztése a korábbi terméknek. Ezért az áttérés sem frissítésnek, hanem konverziónak számít, azaz több előkészületet és erőforrást igényel a felhasználók részéről. A befektetett munka azonban megtérül: a konverzió után korszerű, jövőálló vállalatirányítási rendszerhez jut a vállalkozás modern megjelenéssel, modern funkciókkal, a korábbi változaténál lényegesen nagyobb sebességgel, miközben a rendszer funkcionalitása ismerős lesz a felhasználók többségének.

Ha Ön SAP-felhasználó a konverzió előtt, vagy már tervezi a rendszer bevezetését, mindenképpen érdemes csatlakoznia elő közvetítésünkhöz, hogy első kézből és tapasztalt szakemberektől tájékozódhasson a lehetőségekről.

Minderről Ön is személyesen meggyőződhet, ha elfogadja meghívásunkat az ITBUSINESS Club következő rendezvényére. Az esemény első felében Éles Ferenc, az itelligence Hungary projektvezetője egy esettanulmányt ismertetve mesél az S/4HANA „zöldmezős” bevezetésének lehetőségeiről és a rendszer előnyeiről.

Az esemény második felében az itelligence Hungary SAP-üzletágának vezetője, Marosvári Zoltán és SAP értékesítési menedzsere, Zsarkó Erika ismerteti az S/4HANA konverzióval kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat és válaszol a hallgatóságtól érkező kérdésekre.

Időpont: 2020. november 18. 10:00–12:00
Helyszín: élő közvetítés az ITBUSINESS Facebook-oldalán (facebook.com/itbusiness.hu)
Előzetes regisztráció szükséges!
Regisztráció: https://www.facebook.com/groups/77707123949016