Top 25

72_Palencsar_Miklos
Forrás: ITB
Erő és professzionalizmus

Top 25. – 6. helyezett: Mutasd a személyiségtípusod!

Palencsár Miklós. Nem lehet szemet-fület becsukva nem tudomásul venni, mennyire számít, sőt döntő tényező lett a cégvezetésben és a sport szférában is a pszichológia. A professzionális, személyiségtípus-feltérképező, döntés- és viselkedéselemző pszichológia, amely egészen új alapokra helyezte a korábbi tudást.

Ennek megfelelően idén sem meglepetés, hogy Palencsár Miklóst, a 3B System frontemberét a Top 25-ben látjuk, ezúttal a 6. helyen. Számtalan cégvezető és csapat köszönheti neki, hogy személyiségtípusát, vezetői képességeit olyan átfogó rendszerben ismerhette meg, amelynek segítségével új irányvonalat tudott meghatározni önmaga, és új stratégiát a vállalata, csapata számára. Példaként említjük, hogy hazánkban segítségükkel először alkalmazták a viselkedés alapú rendszert nemzetközi sportversenyen.

Az ITB fejlesztéséért is felelős szakember és a 3B igen aktív évet zárt tavaly, majd nyitott idén, három kiemelten fontos esemény is történt házuk táján. Az első, hogy elkészültek a „4 poles WLPB” elemzésükkel, amely a világon elsőként részletezi egyszerre a személyiséget és a viselkedést, ráadásul az elemzett személy egész életére vonatkozóan, vagyis a gyermekkortól kezdve a karrieren át a nyugdíjas évekig bezáróan. Ezenkívül a 3B tesztjeit és rendszerét bejegyezte a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, tehát ma már tanúsítvánnyal ellátott tagja a műnyilvántartásnak – ezzel az első európai, viselkedésalapú pszichológiai rendszer hivatalosan is a világon. Harmadrészt az új generációs kutatásaiknak köszönhetően generációs elméletük messzemenően túlmutat a hagyományos X, Y és Z generáció általános, európai viszonylatban napjainkra már elavult tudásbázisán. A főként 21–32 évesek, valamint 33–44 évesek döntési mechanizmusával kapcsolatos kutatásaikon és elemzéseiken alapuló rendszerünk több multinacionális cég és szövetség stratégiai hátterét jelenti, míg a 3B stratégiai tanácsadó a generációs fejlesztések terén.

Palencsár Miklós adatlapja honlapunkon