Cégbemutató

23_OTP_GOURMET_FESZTIVAL_2019_23.jpg
Forrás: ITB
Szintet léphettek az adományozásban a fesztiválozók

Segítség mobilfizetéssel

Új lehetőséget kínált az OTP Bank több idei fesztiválon a mobilfizetést választók számára, a pénzintézet kezdeményezésének köszönhetően gyorsan és egyszerűen adakozhattak az eseményekre kilátogatók, akik a jó tettekért cserébe kisebb ajándékokat is kaphattak.

Ma már nem számít újdonságnak, ha egy üzletben valaki a mobiltelefonjával egyenlíti ki a számlát, a fesztiválokon pedig már természetes, ha az okostelefont veszik elő az éttermeket, büféket felkeresők, amikor fizetésre kerül a sor.

 

Kényelmes mobilfizetés

Az OTP Bank Simple alkalmazásán keresztül például már 2017 óta érhető el az érintéses mobilfizetési szolgáltatás az androidos mobilkészülékkel rendelkezők számára. Sőt, idén május 21-től a Mastercarddal együttműködésben a pénzintézet Magyarországon elsőként az Apple Pay szolgáltatást is elérhetővé tette ügyfelei számára, így az iPhone készülékeket használók is fizethetnek az üzletekben és a webshopokban vagy akár a fesztiválokon. A gyors fizetéshez elég csak digitalizálni az alkalmazásban vagy az Apple Pay appban a betéti vagy hitelkártyát, majd ezt követően bárki élvezheti a kényelmes mobilfizetést.

Az OTP Bank több idei fesztiválon is saját standdal volt jelen, hogy megismertesse ezzel a valóban újszerű fizetési élménnyel a látogatókat. A bank standjainál mindenki segítséget kapott a bankkártyája vagy hitelkártyája digitalizálásához és persze azonnal ki is próbálhatta a mobilfizetést. Sőt, az OTP Bank közreműködésével a mobilfizetés megtapasztalásán túl bárki egy nemes cél mellé is csatlakozhatott, a standokra kihelyezett terminálokon ugyanis lehetőség volt kisebb összegű adományok felajánlására is, amelyek után ajándék járt.

 

Egy kis segítség is sokat jelent

A lehetőséget az idei fesztiválszezonban öt eseményen tette elérhetővé az OTP Bank. A Gourmet Fesztiválon stílusosan három színes macaron járt minimum 100 forint adományért cserébe, amiket a helyszínen bárki fel is díszíthetett. A Brain Bar Fesztiválon smoothie-t vagy energiagolyót lehetett választani, ha valaki legalább 200 forintot adományozott, míg az értékmegőrzők 100 forintos felajánlással működtek. A Campus Fesztiválon vicces szelfi karikatúrák készültek a lelkes jelentkezőkről, a Pont Ott Partin frissítő limonádé, míg a Paloznaki Jazzpikniken fröccskupon, ülőpárna vagy macaron volt a jó tettek jutalma.

Az öt eseményen befolyt közel 850 ezer forintnyi adományt az OTP Bank a Kézenfogva Alapítvány most induló Green Jupiter Food Truck projektjére ajánlotta fel. A pénzintézet már több mint 10 éve működik együtt az alapítvánnyal, amelynek új kezdeményezése, a Green Jupiter Food Truck a világon az első, megváltozott munkaképességű személyek által üzemeltetett gördülő büfé, amivel fesztiválokon, rendezvényeken találkozhatunk majd a következő években.