Top 25

76_06_javorniczky_aron_forras_invitel.jpg
Forrás: ITB
Évről évre erősebben

TOP 25 – 6. helyezett: Önálló céget irányítva is megállja a helyét

Tavaly valósággal berobbant listánk elejére, miután operatív vezetője lett az Invitelből másfél éve kivált és külön társaságba szervezett vállalati és nagykereskedelmi üzletágnak, az Invitech Solutions-nek. Nem mellesleg vezetésével a friss cég első helyre futott be februári, a legsikeresebb ICT-cégeket bemutató TOP 52 listánkon.

Javorniczky Áronra tehát érdemes figyelni. Idén is a top 10-ben végzett – ezúttal a 6. helyen –, és idén sem volt kevésbé mozgalmas éve, mint tavaly. Az Invitel Csoportnál ugyanis nem álltak meg a másfél éve kezdődött szervezeti átalakításoknál: az idei, márciusi tulajdonosváltással új fázisba érkezett a vállalat fejlődése, májusban pedig átalakult a menedzsment is. Javorniczky Áron operatív vezetésével az Invitech Solutions élni tudott az önálló szervezeti működés lehetőségével az elmúlt egy évben; a szakember megerősítette pozíciójukat az ingen gyorsan változó hazai ICT-piacon.

Fókuszba helyezte a még inkább ügyfélközpontú működést, ennek tapasztalható eleme lett a mind komplexebb infokommunikációs megoldásaik bővülő kínálata. Felismerve, hogy a vállalati informatika terén egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az IT-biztonság kérdései, a hazai piacon egyedülálló, intelligens IT-biztonsági megoldást vezettek be irányításával, valamint felvásárolták az egyik vezető IT-biztonsági megoldásszállítót. Emellett magasabb fokozatra kapcsolta a legnagyobb gyártók és partnerek minősítéseinek, tanúsítványainak megszerzését is, mint ahogyan azt a több éves beruházási programot is, amelynek keretében jelentősen növelik adatközponti kapacitásukat.

Javorniczky Áron jó döntést hozott, amikor 13 évvel ezelőtt csatlakozott a vállalathoz, és végigjárva a ranglétra minden fokát maradt is a vállalatnál; mint ahogyan jó döntést hozott a mindenkori menedzsment is azzal, hogy lehetőséget és teret biztosított számára a folyamatos fejlődéshez.