Road

36_1.jpg
Forrás: ITB
Let’s transform!

Hogyan hozzuk ki a digitalizációból a legjobbat?

Egy nap az SAP, az üzleti folyamatok és a digitális IT-megoldások jegyében. November 14-én kerül megrendezésre az itelligence Hungary SAP- és IT-technológiai fókuszú konferenciája, a BusinessForum 2019, amely a plenáris előadások mellett három szekcióval is várja az érdeklődőket.

Digitalizáció. Olyan sokszor hallhattuk már ezt a szót az elmúlt egy-két évben a digitális transzformációval együtt emlegetni, hogy lassan elfeledjük: valójában korunk legizgalmasabb és egyben legtöbb kihívást rejtő dimenziójáról beszélünk. Az új generációnak természetes, a korábbiaknak adaptálandó feladat – és izgalmas kihívás is, persze.

 

Visszafordíthatatlan és nincs alternatívája

A digitalizáció alapjaiban alakítja át nemcsak a vállalatok életét (vállalatmérettől függetlenül hatással van minden külső-belső céges folyamatra – a toborzástól kezdve egészen addig, hogy a munkavállaló milyen programban dolgozik), de a magánéletünket is. Megváltozott a munka világa és környezete, a következő évek során munkakörök szűnnek majd meg és olyan új foglalkozások alakulnak, amelyekről ma még sejtelmünk sincs.

De mégis, hogyan változik meg a világ a digitalizáció hatására? És milyen változások zajlanak napjainkban? Egyáltalán, mi gerjeszti ezeket a változásokat: a technológiai fejlesztések és az erre reflektáló üzleti igények, vagy éppen fordítva, az igények változnak és erre válaszként jelennek meg az újabb és újabb technológiák? Megannyi kérdés, amelyre választ mindenki csak a saját tükrén keresztül adhat.

„Mi, az itelligence-nél meg vagyunk győződve arról, hogy a digitalizáció hosszú távú, teljes paradigmaváltást igénylő folyamat. Vállalati kultúrabeli változást is jelent, állandó kísérletezést és folyamatos tanulást, mindez pedig egy teljesen újfajta tanulási képességet feltételez” – mondta Földháziné Szakács Zsuzsanna, az itelligence Hungary ügyvezető igazgatója.

Kell-e félni a digitális jövőtől?

„Minden ipari forradalom komoly technológiai és gazdasági változásról szólt, amely a társadalom szerkezetében is mérföldkövet jelentett. Nem kivétel ez alól a digitalizáció sem, amelynek alapvető célja a működési hatékonyság növelése – az, hogy kevesebb erőforrással többet tudjunk elérni. Az alkalmazott technológiák, az internettől a robotizációig először a vállalatokat, majd azokon keresztül a társadalmat is átalakítják. Ennek valóban lehetnek veszélyei, de mi úgy érezzük, a kézzelfogható előnyök felülmúlják az esetleges veszélyeket, ezért is szeretünk inkább az előnyökről beszélni” – fogalmazott egy korábbi, az ITBUSINESS-nek adott interjújában Földháziné Szakács Zsuzsanna arra a kérdésre válaszolva, hogy a digitalizáció nyilvánvaló előnyei mellett mennyire foglalkoznak és vannak tisztában a vállalatok (és a társadalom) a lehetséges a veszélyekkel, negatív következményekkel (például a biztonsági kockázattal).

Elméletből gyakorlatot

Mindez azonban csak akkor lehet sikeres, ha megfelelően átgondolt és jól tervezett. Ehhez nyújt szakértő partnerséget és szoros együttműködést az itelligence. „Hiszünk a szakmai tapasztalatcserében, a kétoldalú inspirációban, az együtt kialakított, testre szabott megoldásokban és ezek eredményeképpen a hosszú távú értékteremtésben. Elméletből, gyakorlatot alkotunk. Az NTT DATA cégcsoport tagjaként az SAP-megoldásokra fókuszálunk – értéket teremtve ezzel a vállalatoknak világszerte. Partnerként támogatjuk a rugalmas transzformációt, növekedést és az üzleti sikert. Célunk a fenntarthatóan hatékony vállalati üzletmenet modern IT-eszközökkel történő biztosítása. Meghalljuk a piac hangját és értjük ügyfeleink igényeit” – fogalmazott Földháziné Szakács Zsuzsanna.

Az itelligence a világ 25 országában van jelen, és nagyjából egy éve kezdte meg az átalakulását nemzetközi cégből globális vállalattá. Több mint 30 éves SAP-tapasztalattal rendelkeznek: a cég alapítása óta kínál SAP-megoldásokat, testre szabott ügyféligényekhez igazítva. SAP-innovációkkal, bevált technológiákkal folyamatosan keresik annak lehetőségét, hogy megbízható megoldásokat fejleszthessenek, amelyek azon túl, hogy kielégítik az ügyfelek elvárásait, előremutatóan meg is haladják azokat, piaci előnyt biztosítva ezzel.

 

Jön a BusinessForum!

Miként is lehetne jobban átadni, miről szól valójában a digitalizáció, mint egy olyan szakmai konferenciával, ahol különböző szektorok képviselői mutatják be legjobb megoldásaikat és mondják el tapasztalataikat a témában – az itelligence szakembereivel, vezetőivel egyetemben. A Novotel Budapest Centrumban november 14-én megrendezésre kerülő BusinessForum 2019 az SAP, az üzleti folyamatok és a digitális IT-megoldások konferenciája, melynek során az itelligence magasan képzett SAP és folyamati szaktudást, illetve nemzetközileg is kiemelkedő, technológiai-fejlesztési eredményeket ajánlja az érdeklődők figyelmébe. A meghívott előadók áttekintést adnak a legújabb informatikai és vállalatirányítási megoldásokról, a kerekasztal beszélgetések során pedig szó lesz a legújabb innovációs és technológiai trendekről. A plenáris előadások során kulisszatitkok is kiderülnek egy egyedülálló kampányról (amely egy hollywoodi világsztárt is érintett), de arra is választ kapunk, hogyan kerül egy orvos egy IT-technológiai fókuszú konferenciára, ugyanis a digitális függőségek is terítékre kerülnek.

A három tematikus szekción (SAP-szekció, SAP Business One szekció, valamint Digitális vállalati megoldások szekció) részletesen tekinthetünk be a szakmai projektek tapasztalataiba – ezekre a délután folyamán kerül sor.

Az egész napos konferencián többek között olyan nagyvállalatok és intézmények képviselői várják a résztvevőket a piac legkülönbözőbb területeiről, mint az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az MVM Csoport, az MVMI Informatikai Zrt., a MOL, a Magyar Telekom, a ZalaZone Tesztpálya vagy a Hell Magyarország. A szünetekben megtekinthetők és működés közben láthatók az itelligence olyan digitális fejlesztései, mint az ügyfélszolgálatra használatos KIA-MIA avatár, amely gyakorlatilag egy virtuális asszisztens (a dán divízió fejlesztésében), vagy a gyártásban alkalmazható Paul-Cutting Maschine.

További információ: https://itel.li/businessforum