Cégvilág

T-Systems
Forrás: wikipedia.org

Mentor Oscart nyert a T-Systems Magyarország

A 6. Magyarországi Coaching Konferencia keretében ünnepélyesen átadták a 2013. évi Mentor Oscar-díjakat is. A vállalati kategória győztese a T-Systems Magyarország lett, a „Mentorok a jövőért” című pályázatában bemutatott belső mentoring rendszeréért.

A T-Systems Magyarország a SmartUp elnevezésű gyakornoki programja keretében működő mentori rendszerrel pályázott a 2013-as Mentor Oscar-díjra. Az 1800 munkavállalóval rendelkező T-Systems Magyarországnál a hozzávetőleg 250 gyakornok munkáját 100 mentor felügyeli. A több éve működő mentorrendszer elősegíti a gyakornokok szakmai és személyes fejlődését, saját karrierútjukon való fejlődésüket, és hozzájárul a vállalat számára kiemelkedően fontos utánpótlás-neveléshez.

A Mentor Oscart minden évben azoknak a szervezeteknek és szakembereknek ítélik oda, akik jelentős eredményeket értek el a mentoring és a coaching szemléletű vezetés terjesztésében és alkalmazásában. A díjjal a szakmai zsűri a munkatársközpontú, támogató és eredményorientált vezetői szemléletet ismeri el.