Cégvilág

damit.jpg
Forrás: ITB
Back-to-work videósorozat

A maszk osztásától a koronavírusra szűrésig – egy informatikai cég visszatérése az irodába

A koronavírus-járvány berobbanására eltérő módon reagáltak a cégek: a teljes káosztól a zökkentőmentes home officra váltásig terjedt a paletta. Ahogy a távmunka csúcsát, úgy a járvány legnehezebb részét talán már magunk mögött tudhatjuk, ennek köszönhetően a back-to-office jelenség került górcső alá, amelyre szintén eltérően reagálnak a cégek. Sorozatunk következő részében a Damit Informatika ügyvezetőjével arról beszélgettünk, hogy ők milyen megoldásokkal feleltek a kezdeti és a mostani időszak kihívásaira.

A sorozat szponzora a 

Mindig izgalmas, hogyha egy cég ügyvezetője ül a kamera elé, hiszen így nemcsak egy-egy területre, hanem a komplex egész működésére is ráláthatunk. A Dami Informatika életében a koronavírus szintén átalakulást hozott, de a kellő óvintézkedések, és a kommunikációs stratégia ereje elegendő volt ahhoz, hogy az átállás zökkenőmentesen történjen.

Jelen helyzetben a múltkori, tömeges távmunkába helyezésnél még izgalmasabb az irodába való visszatérés. A cégnél erre is külön szabályrendszert dolgoztak ki, tapasztalataikról és a back-to-office kihívásairól a szervezet első számú embere beszélt, aki a soron következő interjúalanyt is megnevezte.