Cégvilág

Nexon_nyito_1.jpg
Forrás: ITB
Back-to-work videósorozat

Back-to-work: visszatérés a réginek tűnő újba, de hogy csinálják a hazai piac ismert szereplői?

A koronavírus-járvány ellen bevetett szigorító intézkedések lazulni látszanak, aminek hatására nem csak a város telt meg újra élettel, hanem az irodaépületek is. Meglehet, a visszatérés a cégek számára még nagyobb kihívás, mint a home office kialakítása volt. A „Back-to-work” című, most induló, új sorozatunkban többek közt erre keressük a választ, a hazai üzleti társadalom kiemelkedő cégvezetőivel, IT- és HR-igazgatóival, akik saját visszatérési tervüket, tapasztalataikat, véleményüket mondják el, sőt, zárszóként az általuk feltett kérdéssel „meginvitálhatják” azt a céget a műsorba, amelynek vezetőjét szívesen látnák a sorozat következő részében.


A sorozat szponzora a 

A jelenlegi vészhelyzet lecsengőben van, ami egyet jelen azzal, hogy ismét változás előtt állunk. Alig két hónapja minden arról szólt, hogy az otthon falai közé szervezzük a munkát, most pedig visszatér minden a „régi” kerékvágásba. Nem véletlen a régi kifejezés előtti s mögötti idézőjel, hiszen semmi sem lesz olyan, mint volt, legfeljebb csak hasonló. Erről persze mindenkinek megvan a maga véleménye. Mi pedig erre vagyunk kíváncsiak.

Új sorozatunkban, a „Back-to-workben” kis cégtől a nagyig, startuptól a multinacionális vállalatig mindenki megoszthatja a visszatéréssel kapcsolatos meglátásait, de reagálhat a kialakulóban lévő back-to-office trendekre, és elárulhatja azt is, ők hogyan csinálják. Új sorozatunkban bekukkantunk a kulisszák mögé, és megmutatjuk azt, hogyan tér vissza az élet a legismertebb hazai cégek irodáiba.Sorozatunk első vendége és egyben szponzora a  NEXON . A bérszámfejtési és HR-szoftvereiről, szolgáltatásairól ismert vállalkozás HR- és IT-igazgatója saját szemszögükből, területspecifikusan, tapasztalataikat megosztva beszéltek arról, hogy mit jelent a visszatérés, és hogy ez hogyan valósul meg a gyakorlatban, az óvintézkedések szintjéig lebontva.

Bogdán Szilvia, a NEXON HR-igazgatója összefoglalta azokat az intézkedéseket, támogatásokat, amelyek a munkavállalók nem csak a fizikai, de a mentális visszatérést is segítik.
Zárszóként pedig, Hopka Lászlónak, a NEXON IT-szolgáltatási igazgatójának adja át a virtuális stafétát egy izgalmas kérdéssel.