Cégvilág

teslasort
Forrás: ITB
Sajátos ünneplés

Elon Musk, a Tesla és a piros sortok

Azzal ünnepli vállalata részvényárfolyamának szárnyalását Elon Musk, a Tesla vezére, hogy piros szatén sortokat hozott forgalomba a márka szerelmeseinek. A nagy érdeklődés miatt rövid időre elérhetetlenné vált a cég weboldala.

Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója a Twitteren jelentette be, hogy az elektromos autókat gyártó cége limitált szériájú piros szatén sortokat kezdett el árusítani a vállalat részvényárfolyam-emelkedésének megünneplésére. Három perccel később pedig már arról számolt be büszkén a milliárdos, hogy a nagy érdeklődés miatt összeomlott a cég weboldala, és rövid időre elérhetetlenné vált.

A 69 dollárba kerülő sortok hátoldalán az S3XY betűk találhatók, amelyek a Tesla-féle Model S, Model 3, Model X és Model Y járművekre utalnak. A termék leírásában többek között az olvasható: “Ünnepelje a nyarat a Tesla sortokkal. Fusson úgy, mint a szél, vagy szórakozzon, mint a Liberace a piros szatén és arany dizájnunkkal.” A Tesla-rajongók nagy sajnálatára a sortok kiszállítását csak az Egyesült Államokban vállalja a cég.