Cégvilág

kkv_hitel_targyalas_szerzodes_uzlet_business
Forrás: Pinterest
Kkv-hitelezés 2019

Kölcsönforrás van bőven – de csak hitelképeseknek

Olcsó és jelentős összegű kölcsönforrások várják a kkv-kat. A bankok és pénzintézetek szinte versenyeznek a kkv-k kegyeiért. Egyszerre nagyot lehet ugrani a fejlődésben, ha sikerül megkapni a hitelt...

A Piac & Profit Kkv-hitelezés konferenciáján a hitelt adók személyesen mutatják be a teljes olcsó hitelválasztékot. Konzultálni is lehet velük azonnal, így a választékban biztosan van olyan, ami a látogatók cégére vár. Ám, a hitelképesség kritériumainak most is meg kell felelni. A konferencián kiderül, hogy mit kell ezért tenni.

Az óriási hitelkínálat ellenére ugyanis most sincs nagyobb esélyük a hitelképesség kritériumainak megfelelni képtelen vállalkozásoknak a forráshoz jutásra. Ám könnyen lehet, hogy csak nagyon kevés kell a státusz megszerzéséhez és megtartásához. Mivel tehetjük még vonzóbbá a "menyasszonyt"? A cég átláthatóságának erősítéséhez szükséges lépésekből lehet, hogy már csak néhány hiányzik? Lehet, hogy a hitelképessé válásba való befektetés lenne a hiteldömping idején a legjobb megoldás? Mennyi kell hozzá, milyen tanácsadókat fogadjunk fel, mit csináljunk meg azonnal, hogy egyszerre nagyobb fejlesztési kölcsönforrást kapjunk?

A személyes konzultációval egybekötött Piac & Profit konferencián az összes hitellehetőséget megismerheti; sok titkot, receptet, gyakorlatot árulnak el az előadók arról, kinek és miért adják oda a növekedést, fejlődést garantáló hiteleket az intézmények.

Kkv-hitelezés 2019. Most érdemes hitelből fejlődni!
2019. április 25., Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont

Részletes programért és a még pár napig kedvezményes regisztrációért kattintson a linkre: https://piacesprofit.hu/konferenciakozpont/kkv-hitelezes-2019/