Cégvilág

great partnership
Forrás: ITB

Együttműködik a ZyXel és az EQUICOM

Jó kapcsolatot ápol egymással a két cég, ezért a jövőben még szorosabbá fűzné a szálakat, amelynek eredménye a céges szolgáltatások portfólióinak új lehetőségekkel való bővülését jelentené.

 

Partneri megállapodást kötött a ZyXel Communications az EQUICOM Méréstechnikai Kft. nevű mérőműszer-gyártó vállalatának magyarországi képviselőjével. Az együttműködés annak érdekében jött létre, hogy a jövőben mindkét fél igénybe vehesse a vezeték nélküli hálózatok teljes körű tervezési, kiépítési és felügyeleti technológiáját. A két gyártó termékeik közös felhasználásakor nyújt kedvezményt partnereinek.

Cseh Levente, a ZyXel magyarországi ügyvezetője az itbusiness kérdésére válaszolva elmondta, hogy remek kapcsolat kezd kialakulni a ZyXel és az EQUICOM között, és a jövőben a két vállalat még szorosabbra szeretné fűzni a viszonyt. „Onnan jött az ismeretség, hogy a Graphisoft Parkban közösen építettünk ki egy vezeték nélküli rendszert, és az összebarátkozás után elindítottunk egy közös promóciós projektet, amelynek keretében kedvezményeket biztosítunk egymás termékeire” – mondta a ZyXel ügyvezetője. Mint kifejtette, a jövőben a ZyXel szeretné fölhasználni az EQUICOM infrastruktúráját, vagyis vezeték nélküli hálózatok monitorozására kifejlesztett hardveres és szoftveres megoldásokkal bővítené a vállalat jelenlegi portfólióját.