Gadget

samsung
Forrás: ITB
Online show keretében

Augusztus elején jöhet a Samsung Galaxy Note 20

Meg nem erősített hírek szerint augusztus 5-én jelenti be a Samsung egy csak online megtekinthető rendezvény keretében a Galaxy Note 20 okostelefont, a második generációs Galaxy Fold 2 kihajtható mobilt és a Galaxy Watch 3 okosórát.

Az Ice Universe nevű kiszivárogtató állítása szerint a Galaxy Note 20 modellt augusztus 5-én mutatják be a nagyközönségnek olyan ugyancsak várva várt termékek kíséretében, mint a koreai gyártó második generációs kihajtható okostelefonja, a Galaxy Fold 2 és a Galaxy Watch 3 okosóra.

Fontos megjegyezni azonban, hogy ez az időpont nem 100 százalékig biztos, ugyanis a Samsung még nem kezdte meg a meghívók kiküldését az eseményre, amely nagy valószínűséggel online közvetítés keretében lesz megtekinthető. A világ legnagyobb okostelefon-gyártója a Note 20-ról egy minden bizonnyal egy csak online megrendezett Unpacked rendezvény keretében rántja le a leplet a koronavírus-fertőzések elkerülése érdekében.

Meg nem erősített információk szerint a Galaxy Note 20 a Snapdragon 865 processzorra épül, valamint 120 hertzes kijelzővel és továbbfejlesztett S Pennel érkezik. Várhatóan megnövelik az akkumulátor kapacitását már csak az új típusú kijelző miatt is, a kameraelrendezés pedig a Galaxy S20 sorozatéhoz lesz hasonló.