Gadget

Mi scooter
Forrás: Xiaomi
Kell egy kis mozgás

Új elektromos roller a Xiaomi-tól

A Xiaomi második generációs elektromos rollerével, a Mi Electric Scooter Pro 2-vel a gyári adatok szerint akár 45 kilométert is megtehetünk egy feltöltéssel legfeljebb 25 kilométer/órás sebességgel.

A Mi Electric Scooter Pro 2-n elődjéhez hasonlóan egy LCD panel található, amely mutatja a sebességet, a használati módot és a fényszóró állapotát. Az eszköz Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatható okostelefonhoz, és az arra telepített Mi Home appban további információk tekinthetők meg a működéséről, többek között a megtett távolság és az akkumulátor töltöttségi szintje, így megtervezhető a hátralévő utazás.

A rollert 300 wattos motorral, 12800 mAh-s akkumulátorral (amely 8,5 óra alatt tölthető fel) kettős fékrendszerrel, és a rázkódást mérséklő, 8,5 hüvelykes kerekekkel szerelték fel. A fényszóró teljesítménye 2 wattra nőtt, így 10 méteres távolságig biztosít megfelelő láthatóságot. A könnyűsúlyú alumínium ötvözetből készült Mi Electric Scooter Pro 2 14,2 kilogrammot nyom, maximális terhelhetősége 100 kilogramm.