Karrier

T-Systems_menedzsment_3
Forrás: ITB

További változások a T-Systems menedzsmentjében

Ahogyan ígértük korábbi cikkünkben, újabb felső vezetői karrierhírekről számolhatunk be a T-Systems Magyarországgal kapcsolatban.

Bende Richárd, T-Systems Magyarország
Bende Richárd, T-Systems Magyarország
2017. november 1-jétől a T-Systems Magyarország vezérigazgató-helyetteseként a Közigazgatási és állami nagyvállalatok vertikális megoldások divízióját vezeti Bende Richárd.

A debreceni Kossuth Lajos Tudományegyetemen pszichológus diplomát (tanári képesítéssel) szerzett szakember pályáját a Kventánál kezdte kereskedelmi igazgatóként 1997-ben. Ezt a pozíciót töltötte be az aPlusnál is, majd sales menedzseri feladatokat látott el a Deloitte and Touche-nál és az ISH-ban.

Hosszú időn keresztül volt vezérigazgatója, illetve elnöke a Professzionál Zrt-nek. 2011. március elsejétől az ISH ügyvezetője, majd a T-Systems Magyarország megalakulása óta előbb üzletág-igazgatói, majd ágazatigazgatói pozíciókat töltött be a vállalatnál. Az elmúlt 20 évben országos jelentőségű államigazgatási IT-projektek értékesítésével és szponzorációjával foglalkozott.

Mohácsi László, T-Systems Magyarország
Mohácsi László, T-Systems Magyarország
Mohácsi László
2017. január 11-től a T-Systems Magyarország vezérigazgató-helyetteseként az Infokommunikációs divíziót vezeti. A Kandó Kálmán Műszaki Főiskola műszaki menedzser szakán, majd 2011-ben a Budapesti Műszaki Egyetemen MBA-képzésen szerzett diplomát pénzügy szakirányon.

1999-ben kezdett dolgozni a cégcsoportban; a Westelben, majd később a T-Mobile Magyarországban a Kiemelt Vállalati Ügyfelek értékesítési terület vezetője volt. 2008-ban és 2009-ben már a Magyar Telekomban dolgozott értékesítési vezetőként, ahol a Közüzemi és Média értékesítési osztály vezetője volt. 2010-től dolgozik a megvalósítási területen, először a telekommunikációs megoldások területvezetője, majd 2014. januártól a Kommunikációs megoldások ágazatvezetője lett a T-Systemsnél.

 

Fazakas András, T-Systems
Fazakas András, T-Systems
Az Európai Okos Megoldások Központ igazgatója lett Fazakas András. Szakmai pályafutását 1996-ban a T-Mobile elődjénél, a Westelnél kezdte. A vállalatnál szerteágazó direkt, és indirekt értékesítési-és ügyfélkapcsolati tapasztalatokat szerzett különböző pozíciókban. 2006-ban csatlakozott a Nav N Go-hoz, ahol operatív igazgató volt. 2009-ben átigazolt a Theoryc befektetői társuláshoz, amelynek ügyvezetői pozíciójából érkezett a T-Systemshez. 2012-ben csatlakozott a Deutsche Telekom AG üzleti ügyfelekért felelős, újonnan alakult európai csapatához. Itt a kezdetekben az új árbevételi források projekt tanácsadójaként, majd az európai machine-to-machine üzletág vezetőként folytatta a munkáját. Ez jelenleg 12 ország go-to-market és üzletfejelsztési stratégiáját foglalja magában a DT európai leányvállalatainál.