Közigazgatás

Már a taxiszámlát is rendezhetjük mobilunkkal.     (forrás: onlinefizetes.blog.hu)
Már a taxiszámlát is rendezhetjük mobilunkkal. (forrás: onlinefizetes.blog.hu)
Forrás: onlinefizetes.blog.hu

Együttműködik az OTP és a Nemzeti Mobilfizetési Zrt.

A Nemzeti Mobilfizetési Rendszer megvalósításának fontos részét képezi a Nemzeti Mobilfizetési Zrt., és az OTP Bank között született szakmai partnerségre és a közszolgáltatások minőségét javító mobilfizetési megoldások fejlesztésére irányuló együttműködési megállapodás.

A közszolgáltatások készpénzkímélő, felhasználóbarát fizetési lehetőségeit országosan egységes platformon keresztül biztosító Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és a legnagyobb hazai hitelintézet együttműködése az egyik stratégiai pillérét képezi az idén induló Nemzeti Mobilfizetési Rendszer okostelefonok térhódításával lépést tartó, bankkártya alapú szolgáltatásai fejlesztésének.

A megállapodás részeként a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és az OTP Bank áttekintik a vállalataiknál keletkező, a mobilfizetés szempontjából releváns információkat és kialakítják közös és kölcsönös felhasználásuk módjait, valamint együttműködnek abban is, hogy egységes tartalmú, a mobilfizetés időszaki eredményeit bemutató kommunikációs anyagok kerüljenek publikálásra.

A különféle közszolgáltatásokhoz kapcsolódó mobilfizetési termékek tartalmát és formáját közös munkacsoport keretében határozzák meg, feldolgozzák a közös munka során keletkező információkat, illetve javaslatokat fogalmaznak meg és projekt terveket készítenek elő a megállapodásban megfogalmazott célok elérése érdekében.