Technology

Windows 10 tálca
Forrás: ITB

Érdekes infó a Windows 10 következő változatáról

Hírek szerint a Windows 10 operációs rendszer tavasszal esedékes frissítése nem lesz egy jelentős továbbfejlesztés, inkább afféle szervizcsomagnak ígérkezik.

Vagyis várhatóan egy kis frissítőcsomagot kapunk, elképzelhető, hogy csupán egy kumulatív frissítés formájában, amely a felszín alatt lévő problémákat orvosolja, és új funkciókat nem tartalmaz majd.

Ezt támaszthatja alá a Microsoft most kiadott, KB4598291 jelű kumulatív frissítése, amely a német DeskModder portál értesülései szerint egy úgynevezett engedélyező csomagra utal a Windows 10 operációs rendszer soron következő 21H1-es verziójához. A Microsoft ilyen engedélyező csomagokat használ az új Windows 10 kiadások funkcióinak aktiválásához, ahogy az a 20H2-es változat esetében is történt.

Jelenleg még folyik a tavasszal - várhatóan áprilisban vagy májusban - megjelenő 21H1-es verzió fejlesztése, amelyet rövidesen véglegesíteni fog a szoftvergyártó. Ha valóban csak egy szervizcsomag lesz, akkor új funkciókra csak az őszi kiadásban számíthatunk.