Technology

Frissítési élmény
Forrás: Microsoft
Frissítési élmény

Használatot könnyítő új funkció jön a Windows 10-be

Nehéz követni egy funkciófrissítés telepítése után, hogy milyen újdonságokat hozott az új verzió, ezért sokan nem is veszik használatba a munkájukat, számítógépes tevékenységüket megkönnyítő új funkciókat. Ezen a helyzeten változtat rövidesen a Microsoft.

Az Insider tesztprogramban résztvevőknek eljuttatott legújabb Windows 10 buildben már elérhető a frissítési utáni élménynek elnevezett új szolgáltatás, amely lényegesen egyszerűbbé teszi annak megismerését, hogy milyen új funkciókat és változásokat tartalmaz az operációs rendszer éppen telepített legfrissebb verziója.

“Tudjuk, nem mindig világos, mi változott meg egy jelentős frissítéssel, illetve, hogy miképpen veheti használatba az új funkciókat és fejlesztéseket. Ez azt jelenti, hogy az időigényes frissítés nem jár valódi haszonnal az Ön számára, és ezt meg akarjuk változtatni. A Tippek alkalmazásban elérhető bemutató ismerteti a legérdekesebb újdonságokat a nagyszabású Windows 10 funkciófrissítések teleptését követően.” - olvashatjuk a Microsoft tájékoztatójában.