Technology

android11
Forrás: ITB
Különleges alkalom

Válaszol a Google a kérdésekre

Nemsokára megjelenik az Android mobil operációs rendszer legújabb, 11-es verziószámú kiadása: a fejlesztők egy erre a célra létrehozott Reddit fórumon tehetik fel a szoftverrel kapcsolatos kérdéseiket a Google munkatársainak, akiknek a válaszai július 9-étől kezdve jelennek meg.

Többek között arról híres a Google, hogy patikamérlegen adagolja az információkat termékeiről, szolgáltatásairól, különösen a felhasználók kíváncsiságát leginkább felkeltő fontos dolgokról, például a keresőalgoritmus működéséről (ez sajnos továbbra is minden bizonnyal így marad).

Ugyanakkor az okostelefonokon domináns Android mobil operációs rendszer legújabb, 11-es verziószámú változatának jelenleg zajlanak az utómunkálatai, ezért a keresőkirály úgy döntött, hogy a szoftver fejlesztőcsapatának néhány tagja a Redditen fog válaszolni az érdeklődők kérdéseire egy úgynevezett Reddit AMA (Ask Me Anything) kezdeményezés keretében.

A kérdéseket már most fel lehet tenni “bármiről”, a válaszok pedig hazai idő szerint július 9-én este 9-től kezdenek majd megjelenni a közösségi szolgáltatáson.